Selecteer een pagina

“Innovatief, persoonlijk en klantgericht"

Overstag ICT is opgericht door Ir. Frank Haveman, bedrijfskundige met bijna 25 jaar ervaring in ICT en Telecommunicatie. Gedreven, mensgericht en met zijn persoonlijke aanpak staat hij garant voor het laten welslagen van uw projecten. Hij verdiept zich graag in uw specifieke eisen op het gebied van bereikbaarheid in de breedste zin van het woord. Uitgangspunten daarbij zijn het verbeteren van de efficiency van uw bedrijfsproces met innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

“Verbeteren bereikbaarheid door innovatieve hulpmiddelen"

Overstag ICT geeft advies over het verbeteren van uw bereikbaarheid, de inzet van hulpmiddelen hierbij en implementeert bij voorkeur zelf deze oplossingen. De dienstverlening strekt zich uit van het uitvoeren van bereikbaarheidsonderzoek, het vervangen van uw telefonieomgeving, het implementeren van wachtrijmanagementsystemen tot en met het formuleren van een strategische visie op het gebied van bereikbaarheid en het leveren van project- en programmamanagement.

Innovatieve oplossingen helpen hierbij. Als het gaat om bereikbaarheid is dat bijvoorbeeld wachtrijmanagement met geautomatiseerde terugbelfaciliteiten. Overstag ICT is official partner van Aurora Innovation BV. Het gehele implementatieproces ligt echter bij Overstag ICT, dat in nauw overleg met de opdrachtgever verloopt. Overstag ICT levert maatwerk waardoor TeleQ praktijkspecifiek wordt ingeregeld.

“Persoonlijk en klantgericht "

Iets betekenen voor anderen en hen tevreden stellen is een groot goed. Zakelijk betekent dit oplossingen aandragen die het werk makkelijker maken en veraangenamen, die ècht werken en duurzaam zijn. Daarbij goed luisteren naar mensen zodat oplossingen ook maatwerk zijn.

Overstag ICT sponsort het plaatselijke dames hockeyteam.

Een persoonlijke voorkeur, maar een maatschappelijke motivatie.

 

Telefoon.

06 – 349 657 78

Social.

Biedt uw cliënt ook een kortere wachttijd.

We komen u graag uitleggen wat TeleQ voor uw organisatie kan betekenen

    TeleQ.

    TeleQ zorgt ook tijdens piekmomenten dat de telefoon meteen wordt beantwoord.